Blog

This is a great space to write long text about your company and your services. You can use this space to go into a little more detail about your company. Talk about what services you provide.

andreas-dress-ZtD4DdClWGI-unsplash

Biroul tău are nevoie de plante

Pe lângă un orar rezonabil de muncă și o atmosferă confortabilă, de ce mai are nevoie o persoană pentru a se simți bine la birou? Un spațiu bine dotat și un salariu motivant? Da. Poate niște plante? Sigur!

Deși majoritatea oamenilor recunosc că plantele adaugă un plus de interes la locul de muncă, puțini realizează știința din spatele ideii precum că au o mulțime de beneficii pentru sănătatea și starea noastră de bine.

3 motive bune de ce este important să ai cel puțin o plantă la birou

# Mai puțin stres, mai multă energie

Plantele s-au dovedit a fi niște aliați de încredere în ceea ce privește sănătatea noastră mentală. Efectele imediate pe care oamenii le resimt sunt reducerea stresului, creșterea dozei de optimism și o percepție mai pozitivă asupra mediului de lucru. S-a demonstrat științific că interacțiunea zilnică cu plantele ajută la reducerea stresului psihologic și fiziologic

# Baterii încărcate, deci mai multă productivitate

O plantă amplasată în spațiul de lucru va diminua din intensitatea efortului mental depus. Cei care lucrează în prezența plantelor au rezultate mai bune, iar calitatea sporită a aerului crește puterea noastră de concentrare. În rezultat, creierul este eliberat de stresul acumulat și suntem mai predispuși de a genera idei creative și de a rezolva probleme.

# Cantitatea redusă de dioxid de carbon și toxine

Odată cu introducerea plantelor în birou se va îmbunătăți și calitatea aerului, plantele fiind adevărați campioni la eliminarea toxinelor. Iar o calitate mai bună a aerului diminuează din efectele negative ale poluării din încăperi, așa cum sunt durerile de cap, senzațiile de amețeală, greutatea de a respira. Aerul purificat va reduce frecvența durerilor de cap cauzate de respirarea unui aer închis.

Acum că te-am convins că biroul tău are nevoie de câteva ghivece cu plante, poate vrei să afli ce plante s-ar potrivi?

Trei opțiuni excelente pentru birou:


Îți recomandăm aceste plante pentru că sunt foarte ușor de întreținut și prosperă în orice mediu. Fiind nepretențioase, pot fi așezate și în locuri mai puțin luminoase.

Sfatul nostru: 

Optează pentru plante la birou din simplul motiv că acestea adaugă umiditate în zonele care nu dispun de o cantitate suficientă. Birourile au adesea o umiditate a aerului sub nivelul minim de 30%, ceea ce poate provoca oboseală și probleme respiratorii. Plantele, se știe, cresc nivelul de confort termic la birou și reglează umiditatea aerului.

Indiferent de cum vei alege să-ți decorezi biroul, plantele rămân o modalitate simplă și eficientă de a crea o stare de bine la locul de muncă.

Din dragoste pentru plante,
Floral Soul