Workshops

This is a great space to write long text about your company and your services. You can use this space to go into a little more detail about your company. Talk about what services you provide.

Workshop pentru copii

Atelierele pe care le organizăm în cadrul Orangeriei îmbină joaca şi dragostea pentru natură în educaţia copiilor. Ne dorim o generație de copii care să aibă o legătură mai strânsă cu mediul înconjurător.

Activitățile se adresează micilor exploratori cu vârsta cuprinsă între 5 și 16 ani, și includ transplantarea plantelor în ghiveci, decor plante, cunoașterea speciilor și particularităților de îngrijire, lucru senzorial și jocul cu pământul, creare de terarii și multe, multe altele. Înscrie-te pe lista de așteptare și revenim noi cu noutăți în curând!

Workshop pentru adulți

Workshopurile pentru adulți sunt genul de activitate care combină distracția cu dezvoltarea personală și un bun prilej de conectare cu natura. Îți prezentăm un atelier perfect pentru tine, colegii sau familia ta, la care te vei distra, vei descoperi lucruri noi despre plante și cum acestea se aseamănă cu noi, oamenii.

Atelierele presupun lucru cu pământul, pietre, nisip și plante, iar toate ustensilele sunt asigurate. Înscrie-te pe lista de așteptare și revenim noi cu noutăți în curând!